Euro 2008: Polacy na Euro

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 13 cze 2008, 17:38

Dzisiaj w pracy caly dzien słuchałem radia Złote Przeboje czy cos takiego i tam ciagla nagonka na Anglika. To jest kompromitacja całej Polski. Polska powinna byc wdzieczna, ze obsada sedziowska dała gola Polakom i wybila z rytmu Austrie. Gdyby nie to pewnie Austria rozniosłaby Polaków w pył. Czy ktos tego chce czy nie skompromitowalismy sie, Austria nawet w drugiej polowie kiedy Polacy potrafili utrzymac sie przy pilce :!: potrafila osmieszyc Polaków robiac akcje idelana do tych z pierwszej polowy. Kalectwem na boisku mozemy wzbudzac współczucie nie szacunek.

Zatrudniamy jakis śmiesznych asystentów, ktorzy sa poprostu idiotami. Polacy nie sa przygotowani fizycznie do Euro. to pokazały spotkania towarzyskie jak i na samym turnieju. przygotowania taktycznego wogole nie ma.

Przedostatnia sprawa, myslałem, ze Leo ma klase i nie bedzie mowil o sedziownaiu, jednak spotaknia z Niemcami i Austria temu zaprzeczyło. Trzeba było brac tych, ktorzy moze by potrafili zagrac pilke po ziemi.

Ostatnia sprawa, mam prawo krytykowac, bo Tyskie nie sponsoruje wszystkich patałachów reprezetnacji.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”