No jasne!Chlopaczek pisze:He he Franz stoi "po stronie prawdy" a my jestesmy "rozemocjonowani" (czytaj nie patrzymy trzezwo na cala sprawe).
Masz monopol na prawde Franz?
Od razu trzeba bylo napisac ze masz po prostu racje i pragniesz zeby ta prawda rowniez na nas splynela.
Posiadam monopol na prawdę! Mam rację, ZAWSZE KUWA (a jak ktoś ma inne zdanie ode mnie – to wpierdol) Mogłem tak od razu po co było dyskutować. Pragę aby ta prawda również na Was spłynęła! Hej!
Tak serio Chłopaczek to mogłeś się bardziej postarać z tym atakiem personalnym, cienizna. Nie wiem o co Ci chodzi i nie chcę wiedzieć.
Jeśli nie widzisz tego, że ma na to wyłożone (Kościół/religia itd. - dyskutowanie o tym) a Ty przeżywasz to jak gimnazjalistka utratę dziewictwa, to trudno. Nie takie tęgie głowy jak my dyskutowały (a łeb mam mocny) o świeckości/klerykalności itd. RP, pojawiło się od chu.. publikacji i można by o tym gadać godzinami, ale po co? Ty pozostaniesz na swojej pozycji wojującego ateisty, który na każdy kroku wytyka powszechną klerykalizacje i wszechobecne „panoszenie” (by Chłopaczek) się religii, a ja na swojej - jednak moim zdaniem bardziej zdrowo rozsądkowej, trzeźwej (hahaha ja i „trzeźwej”) pozycji, że Polsce najbliżej do kraju umiarkowanie laickiego, choć parę spraw w kwestii laickości można by poprawić. Poznałem Twoje zdanie w tej kwestii i je szanuje, choć się z nim nie zgadzam Ty poznałeś moje, uważasz je za *&&%^#^% i masz okazje się pośmiać – tak więc sprawę uważam za zakończoną rozejdźmy się w pokoju. Na mecz i piwo.