RespectKolejny Angry2 Jedź do Austrii powiedz Leo żeby w ostatnim meczu nie wystawiał Boruca bo jest za dobry i broni piłki które powinien był puścić. O Borucu w ogóle się nie będę wypowiadał bo to oczywisty skandal być w takiej formie... a co mi tam - na stos z nim Exclamation
Co jak co, ale publiczność polska mnie rozwalałaAtmosfera była niesamowita, mam nadzieję że było słychać jak czasem przekrzykiwaliśmy Austriaków.
Co do gry... to na pewno postęp jest widoczny. Bo spójrzmy jak personalnie wygląda ta kadra, a jak wyglądała kadra Janasa. Brakuje nam w chwili obecnej masę ważnych piłkarzy, niektórzy kontuzjowani, niektórzy w słabszej formie, a jak wiadomo żebyśmy mieli szanse osiągnąć sukces na takie braki sobie pozwolić nie możemy. Mamy naprawdę bardzo dobrą jedenastkę, brak nam jednak zmienników na poziomie Euro czy WC. I niech mi ktoś nie skomentuje moich słów np. "Gdzie jest Zieńczuk, Brożek, Jeleń, Sikora??", bo jeśli tacy piłkarze jak Smolarek czy Krzynówek średnio sobie radzą na Euro to tym bardziej Zieńczuk czy Brożek... Jeleń cały sezon kontuzja, bez formy fizycznej, więc i szybkości - swojego największego atutu. Natomiast Sikora nie pasuje to koncepcji 4-2-3-1, która zaczyna powoli zastępować stare, dobre 4-4-2, jak kiedyś ono zastąpiło 3-5-2
Boruc - Golański, Żewłakow, Radomski, Bronowicki - Lewandowski, Sobolewski - Błaszczykowski, Roger, Smolarek - Matusiak.
I trochę optymizmu - skład przyszłości, nieco ofensywny i fantazyjny
Boruc (Fabiański, Kuszczak) - Golański, Kokoszka, Jodłowiec, Lisowski - Dudka - Błaszczykowski, Roger, Majewski, Smolarek - R.Lewandowski
...i pewnie ktoś z obecnych utalentowanych 18-19-20 latków