Samael pisze:Tak czytam i czasem przecieram oczy bo nie wierze...Skoro Lewandowski ewidentnie fauluje,to co robi Kienast z Jackiem Bąkiem ?? Co innego gdyby pilka byla zagrana do faulowanego,ale na powtórkach widac ,ze na pewno by do niej nie doszedł !
Koles jak dla mnie ewidentnie pcha sie na Lewandowskiego,a potem juz teatr.Faule sa z obu stron,ale ze to my prowadzimy, gramy przeciwko gospodarzom i dzieje sie to w polu karnym ponosimy kare.Pal szesc gdyby zagwizdal Golanskiemu,bo tam faul byl ewidentny ! Ja za Bonkiem nie przepadam i czasami gada glupoty,ale wierze mu w tej sytuacji bo ma doswiadczenie z boiska i moim zdaniem ma racje mowiac, to co powiedzial w Polsacie.Z tym spalonym Rogera tez nie wiadomo jak jest do konca...gdzies wyczytalem,ze juz nie decyduje moment zagrania tylko moment przyjecia wg jakis tam zmienionych przepisach o spalonym,ale pewnosci nie mam,bo nie moge znalezc zrodla zeby to zweryfikowac.
Spalony był ewidentny i niema co do tego wątpliwości, ale trudno było sędziemu liniowemu wychwycić to, a tym bardziej głównemu. A przy karnym sędzia główny stał niedaleko i na pewno wszystko widział jak na tacy więc podyktował tego karnego z premedytacją i pełnym przekonaniem.Wiec widzimy że ten karny nie był przypadkiem i sędzia wypaczył wynik meczu, chcąc żeby Austria zdobyła co najmniej jeden punkt na tym EURO. I nie dziwi mnie reakcja UEFA że broni swojego członka, bo zapewne i oni są zamieszani w to