Roger w reprezentacji

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 16 cze 2008, 1:39

cloner pisze:O Prezydencie nic pisac nie bede, bo to sensu chyba nie ma Laughing
Fotki z szalikiem podczas meczu z Austrią uświadomiły mi że on jako jedyny z Polaków będących na Euro jest w formie, nigdy nie schodzi poniżej pewnego poziomu :lol:
cloner pisze:]Jeszcze nie robimy, ale Katar też nie zaczynał od 10 Kenijczyków w jednej chwili, tylko od jednego, a gdy sie sprawdzil, to kusili nastepnych.
A na to znowu mogę ci przytoczyć polska kadrę w kosza bo my to nie Katar.
cloner pisze:To nie muszą być Brazylijczycy. Serbów, Bosniakow, Czechów, i innych graczy nie mających jakiegokolwiek powiązania z POLSKĄ też nie zaakceptuje. Chyba, ze ... poczeka w kolejce jak przeciętny, szary obywatel.
Oj jak zwał tak zwał, o jedno mi chodzi. I dla mnie czy ktoś poczeka na swoją kolej te x lat czy dostanie obywatelstwo w przyspieszonym tempie różnicy nie zrobi i nadal to nie będzie Polak z krwi i kości. Dlatego też już jego nie zaakceptuję bo podchodziło by to pod ten Katar czy kaszel który mnie męczy :won: A jego dzieciaka z Polką już bym do kadry wziął :wink: A z tego co napisałeś cloner wynika że wtedy jesteś w stanie zaakceptować takiego 'Polaka' :roll: Tylko czym on będzie się różnił od Rogera :?: Ano jedynie szybkością przyznania obywatelstwa.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2008, 1:45 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”