Euro 2008: Polacy na Euro

Hamek84
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Hamek84 » 17 cze 2008, 17:19

Co tu dużo mówić ogrze Polaków - było fatalnie. Ale od początku

Pazdan - po co on wogóle pojechał na te mistrzostwa? Nie lepiej było powołać jakiegoś szybkiego ofensywnego pomocnika lub napastnika (np. Wichniarka lub Pawłowskiego) - tego nam brakowało! A tak Leo zafundował wakacje piłkarzowi który niczym nigdy w lidze się nie wyróżnił i jest przeciętnym grajkiem!

Napastnicy - dziwi mnie fakt że tylko trzej nominalni napastnicy zostali powołani! No oczywiście Piszczek też się liczy ale i on i Żurawski złapali kontuzje - ostał się nam tylko Saganowski i Zahorski. I kim tu grać w przodzie?
Poza tym Leo powinien desygnować do gry z Chorwatami całą ofensywę ze Smolarkiem, Gargułą i Zahorskim - a tak był tylko Krzynówek, Roger, Saganowski i Łobodziński :/

Krzynówek - to co ten człowiek wyprawiał na Euro wołało o pomstę do nieba! Niby ma tę swoją kiwkę ale wszystkich na nią nie nabierze. Nie wiem czy zauważyliście ale wszystkie piłki, czy to z akcji, czy z rzutów rożnych i wolnych - wykonywał Krzynówek - i wykonywał oszmarnie źle, wszystko leciało gdzieś tam panu bogu w doniczki! Za to Roger z Chorwatami dostał piłeczkę, minął jednego i dosrodkował idealnie na głowe Saganowskiego - tak się gra. Mam nadzieje że Krzynówek powie dość reprezentacji!!

Obrona - Tylko Wasilewski i Żewłakow zagrali na przyzwoitym poziomie! I Golański i Jop i Bąk popełniali sporo błędów!! O defensywnych pomocnikach też nie mam dużo do powiedzenia! Dudka zagrał nieźle ale Lewandowski - koszmar po prostu! Poza tym - czemu Leo wystawia w meczu o wszystko 6 defensywnych graczy? W srodku powinien grać jakiś playmaker a z tyłu za nim defensywny który stara się czyścić wszystko co się da (np. taki Dudka).
Bąk - temu Panu też już podziękujemy!

Boruc - bez niego byłby blamaż!

Jedenastka na Chorwację powinna wyglądać tak:

--------------------------Boruc
Wasilewski - Kokoszka - Żewłakow - Wawrzyniak
--------------------------Dudka
Łobodziński - -Garguła - Roger ----- Smolarek
--------------Saganowski - Zahorski

Wróć do „Piłka nożna na świecie”