Oczywiście i ja się z tym zgadzam, ale ilu zawodników możemy włączyć do szerokiej kadry? Chyba nie więcej niż dwóch a potencjalnych kandydatów jest więcej. Nie każdy dostanie szanse w najbliższym sezonie. Trzeba się z tym pogodzić.Szymek89 pisze:W każdym sezonie do pierwszej drużyny przychodzą młodzi zawodnicy ( dwa lata temu Messi, rok temu Dos Santos czy Bojan, to czemu w tym rok u nie miałbym dołączyć kolejny młodzian? Odszedł Gio, to pozostała luka, którą może zapełnić np. Assulin
Kupiliśmy DM-a i dwóch środkowych obrońców tak więc miejsca dla dzieciak nie widzę.Szymek89 pisze:Jest to zawodnik występujący w defensywie - środek i prawa strona, także czasami występował na DM, może nie jest to zawodnik na pierwszą '18', ale warto go mieć na oku, wobec kontuzji, które w ostatnich latach, aż nadto dawały o sobie znać ( generalnie chodzi mi oto, żeby nie było takiej sytuacji, że np. Y. Toure musi występować z kontuzją, bo nie ma kto inny wystąpić)
Za nami pierwsza konferencja prasowa Pepa. Polecam lekturę ( http://www.blaugrana.pl/index.php?goto= ... &kom=pokaz ) i liczę na to, że rozkręci się jakaś dyskusja. Temperaturę w temacie podnieść powinien chociażby ten fragment:
"Wraz z sekretarzem technicznym nie widzimy w naszych planach Deco, Ronaldinho czy Eto'o, ale zobaczymy, co przyniesie przyszłość."
"Szukamy napastnika, który będzie zdobywał 60 goli w sezonie (śmiech). Mówiąc poważnie, poszukujemy "dziewiątki", która będzie dobrym dopełnieniem Henry'ego i Bojana. Nazwiska, o których wspominają gazety, są bardzo interesujące"
Nie mam teraz czasu się rozpisywać bo zaraz ruszam w teren więc możecie się wykazać przede mną"Rozważamy opcję zatrudnienia skrzydłowego, jednak jeśli nam się to nie uda, nic się nie stanie. Prirytetem jest środkowy napastnik"