FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 718

Post autor: mete » 17 cze 2008, 19:59

Nie mam teraz czasu się rozpisywać bo zaraz ruszam w teren więc możecie się wykazać przede mną Razz Napiszę tylko, że wypada nam liczyć na dobre pieniądze za Eto'o...
Pepe swoimi slowami mozna powiedziec ze oficjalnie oglosil wystawienie Eto'o na liste transferowa...napewno bedzie wielu chetnych wiec ostateczna kwota wysoka moze byc i moze starczyc na nowego napastnika..tylko nie wiadomo czy Guardiola chce kogos na lawke czy do pierwszego skladu...jak dla mnie prorytetem powinien byc skrzydlowy bo po odejsciu Dinho zostanie tylko Messi i mogacy grac na skrzydle Henry i Iniesta....Deco Dinho i Eto'o moga dac fundusze na wysokiej klasy skrzydlowego i napastnika...wszytko zalezy od negocjatorow Barcy...

jeszcze co do wypowiedzi Guardioli..wedlug mnie zle zrobil ze powiedzial ze Eto'o nie jest przewidywany na przyszly sezon...wyzej napiasalem ze za Eto'o moga naplynac duze oferty.ale z drugiej strony Eto'o po takich slowach napewno bedzie chcial odejsc...wiec Barca predziej czy pozniej bedzie musiala zaakceptowac jakas oferte.kluby ktore chca Eto'o teraz nie musze walczyc tak jak wczesniej..wczesniej byla sytauacja ze Eto'o mogl odejsc ale nie musial.wszystko zalezalo od oferty a teraz sprawa Samuela jest juz chyba przedadzona....

mam takie pytanie.wiem ze Eto'o dla nie ktorych jest bezcenny(bo trudno teraz o takiego napastnika) ale jaka oferta powinna wedlug was wystarczyc do kupienia Eto'o...ja osobiscie stawialbym w granicach 35-40 mln euro i wydaje mi sie ze taka kase moze wylozyc Chelsea i Inter(liczac te kluby co sie interesuja Samuelem) noi nie wiadomo co bedzie z Milanem ale chyba takiej kasy skapy Sylvio nie da

Wróć do „Hiszpania”