Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 19 cze 2008, 14:01

Gazety huczą, że Juventus uzgodnił warunki kontraktu ze Stankovicem :roll: ble... Jeszcze będziecie błagać o Sweinsteingera :P Dejan ma zarabiać 3,5mln za sezon, plus premie. To mniej więcej tyle, co Amauri, który kosztował nas ponad 20mln. To dużo więcej, niż zarabia Camor :| poszaleli? Do Interu ma powędrować 12mln euro. Mam mieszane uczucia. Podobała mi się jego gra jeszcze 2 lata temu, obecnie troche mniej. Pomijając już fakt, że go nie lubię z wiadomych względów, musimy budować silną, wyrównaną drużynę z długą ławką ale płacimy trochę dużo jak na zawodnika, który w obecnej formie na pewno nie będzie miał miejsca w pierwszym składzie. Pozycja Momo niepodważalna, przyjdzie Alonso i jest Zanetti, który ma za sobą genialny sezon. Sam nie wiem... Odkładając antypatie na bok i biorąc pod uwagę czysto piłkarskie walory, nie byłby to zły transfer, może tylko troche przepłacony :> Osobiście chyba wolałbym Sweinsteingera. Nie rozumiem dlaczego tak wielu jest przeciwko jego sprowadzeniu. Tez nie lubię Niemców :P ale to nie powód. Jest to bardzo utalentowany piłkarz. Jest uniwersalny, ma świetną technikę, jest młody i już bardzo doświadczony. Może ostatnio lekko bez formy ale zawsze lubiłem patrzeć na jego gre i chętnie zobaczyłbym go w naszych barwach.

Kolejna plota (mam nadzieję), Juventus wyznaczył cenę za Treze 25mln euro. Szlag mnie trafia, że ktoś w Turynie w ogóle myśli o sprzedaży Francuza [']

Wróć do „Włochy”