Miejmy nadzieję, że zatrudnienie Stankovicia to zwykła plotka. Oby.maestro pisze:Gazety huczą, że Juventus uzgodnił warunki kontraktu ze Stankovicemble... Jeszcze będziecie błagać o Sweinsteingera
Dejan ma zarabiać 3,5mln za sezon, plus premie. To mniej więcej tyle, co Amauri, który kosztował nas ponad 20mln. To dużo więcej, niż zarabia Camor
poszaleli? Do Interu ma powędrować 12mln euro. Mam mieszane uczucia. Podobała mi się jego gra jeszcze 2 lata temu, obecnie troche mniej. Pomijając już fakt, że go nie lubię z wiadomych względów, musimy budować silną, wyrównaną drużynę z długą ławką ale płacimy trochę dużo jak na zawodnika, który w obecnej formie na pewno nie będzie miał miejsca w pierwszym składzie. Pozycja Momo niepodważalna, przyjdzie Alonso i jest Zanetti, który ma za sobą genialny sezon. Sam nie wiem... Odkładając antypatie na bok i biorąc pod uwagę czysto piłkarskie walory, nie byłby to zły transfer, może tylko troche przepłacony
Osobiście chyba wolałbym Sweinsteingera. Nie rozumiem dlaczego tak wielu jest przeciwko jego sprowadzeniu. Tez nie lubię Niemców
ale to nie powód. Jest to bardzo utalentowany piłkarz. Jest uniwersalny, ma świetną technikę, jest młody i już bardzo doświadczony. Może ostatnio lekko bez formy ale zawsze lubiłem patrzeć na jego gre i chętnie zobaczyłbym go w naszych barwach.
A co do Schweiniego - ja też go lubię, ale jest kompletnie bez formy. Do tego stopnia, że nawet najzagorzalsi kibice FCB chcą mu powiedzieć "Aufwiedersehen".