1/4 Finału ME: Portugalia - Niemcy (19.06.2008)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 20 cze 2008, 14:51

Ebi pisze:PS. Akarin i olson - Wy naprawdę czujecie taką miłośc do niemieckiej drużyny, że piszecie o ich wygranej jakby to Polska wygrała Mundial?
Polska przede wszystkim :wink: żyję tutaj, jestem Polakiem i kibicuję Polsce choćby nawet największe patałachy grały u nas.

I'm proud to be Polish :wink: :]

Niemcy to osobna kwestia. Matka germanistka, oglądam codziennie niemiecką tv, od małego miałem styczność z niemieckim i Niemcami. Poza tym kibicuję (a może nawet kocham) Bayern. Poza tym ogólnie lubię Niemcy. Reprezentacji kibicuje zaraz po Polsce.
piwus pisze:Ależ to musiał być szał jak Podolski ładował bramki Polsce, tylko chłopaki wstydziły się przyznać Lol.
nie. Jak Lukas strzelił to wnerwiałem się na obronę i byłem załamany, że znowu w dupe. No i po meczu powiedziałem, że Lukas musi zostać w Bayernie :P

Od zawsze niemal kibicowałem Niemcom i tak to sie umocniło, że kibicuje im niemal tak mocno jak Polsce. Jak Polska odpadła to kibicuję im jak Polsce :wink:

Obywatelstwa niemieckiego nie mam, rodzice nie mają i raczej żadne z nas nie zamierza. Choć mogłoby być użyteczne. Ale nie mam powiązań z Niemcami, wiec o wniosek wystapić bym nie mógł. Zresztą po co mi to.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”