Tak. Nie wiesz o czymś. Nie wiesz jak IMO należy traktować stwierdzenie 'Ade będzie uzupełnieniem'. Moja interpretacja jest taka, że Ade posiada pewne cechy, uwarunkowania, których nie posiadają Bojan, Titi czy Messi dlatego będzie takim dopełnieniem/uzupełnieniem. Pep chce mieć różne warianty w ataku i dlatego właśnie potrzebuje zawodnika o nieco innej charakterystyce niż piłkarze grający obecnie. Dlatego nie będziemy raczej starać się o El Guaje.klopx pisze:Ja mam takie pytanko... Co jest z Messim????? Jak Ade ma być uzupełnieniem dla Bojana i Titiego skoro mamy Leo? Już któryś raz spotkałem się z tym stwierdzeniem że: "Jakiś napastnik uzupełni atak Barcy po E2 - dołączy do Henry'ego i Bojana." O czymś nie wiem?
A kim jest? W Barcelonie grywa jako napastnik. Przynajmniej ja tak to widzę. Uważam, że gramy ustawieniem 4-3-3 i Leo jest bocznym napastnikiem.Bienias pisze:Leo nie jest napastnikiem
Wyboru w mojej opinii kompletnie niezrozumiałego, ale może o czymś nie wiem. Tak to sobie tłumaczęJarzinho pisze:Co do Eto'o trener, zarzad i wszyscy dokonali wyboru z dwojki Eto'o Henry
A czy Henry był skory być zmiennikiem kogokolwiek przychodząc do Barcelony? Przecież gdyby nie kontuzja Eto'o i brak Ronaldinho to nie grałby regularnie w pierwszym składzie. Adebayor to dobry/bardzo dobry piłkarz z papierami na jeszcze lepszego, ale na dzień dzisiejszy nie ma jeszcze moim zdaniem takiej marki, aby liczyć na regularną grę w pierwszym składzie Barcelony. Oczywiście być może będzie grał regularnie w pierwszym składzie jeżeli tego będzie chciał Pep, ale nie jest to pewne.Jarzinho pisze:Czy Ade jest skory byc zmiennikiem Henry'ego.
Bardziej mnie zastanawia jak my w ogóle chcemy grać. Titi znowu na lewej na zmianę z Iniestą?