vakabayashi pisze:kto pierwszy zaczynał porównania Question
Nie. Tego nie napisalem i po raz n-ty stosujesz nadinterpretacje. Wiec panie nadinterpretacja (powinienes sobie zmienic nick na takivakabayashi pisze: więc uważasz ze mamy skład, piłkarzy o umijętnościach które pozwolą nam grać tak jak Chorwaci
Ale nie musimy grac tym systemem jesli naprawde komus to nie pasuje. Mozemy (jak pisalem kilka stron wczeniej) zastosowac cos na wzorz 4-1-4-1 z jednym DM i dwojka kreatywnych pomocnikow w srosku, dzieki czemu o rozegranie pilki bedzie latwiej. Ale tu tz sa warunki. Ci ofensywni pomocnicy musza sie duzoudzielac w obronie zebynie bylo dziur, a skrzydlowi tak czy inaczej musza byc w formie. Dwojka napastnikow? Jak ma to pprzejsc jak jest problem ze znalezieniem jednego dobrego, pasujacym do systemu gry napastnika? Ale to nie brak naprawde super napastnika nas zniszczyl. Gra jednym gosciem na szpicy nie jest taka zla, jak probujecie ja malowac. Wszystko rozbija sie o linie pomocy z naciskiem na skrzydlowych.
Albo jestes pusty albo udajesz. Myslisz, ze do czego uderzalo moje pytanie? Pamietasz swoja teze o grze skrzydlami czy juz nie bardzo i sam nie wiesz o czym piszesz?vakabayashi pisze: czy Metezlder jest ruchliwym obrońcą Question kto jest szybszy zwinniejszy Smolarek czy 2m Metzelder
Gowno mnie obchodza Niemcy. Mowilimy o Polakach i o ich gre, o pilkarzach jakimi dysponuje Polska, a nie Niemcy. I o tym jakie szanse ma ten system przy pilkarzach polskich, a nie niemieckich. Vide porownanie do Realu, ktorego tak sie uczepiles.vakabayashi pisze: uważasz ze grający tym systemem Niemcy w spotkaniu z Portugalią zagrali bezmyślnie Question
Jeszcze cos chcesz o Niemcach i Portugalii? Prosze bardzo. Niemcy zagrali tak, jak w tym meczu powinni. Portugalia zagrala bezmyslnie bo tez szukala wrzutek (i niczego nie zmienia bramka Postigi, bo zaraz z nia wyjedziesz
Ja tez koncze (mam nadzieje)szkoda dyskutowac z kims, kto nie potrafi czytac ze zrozumieniem.