Zutlizować? hehe.No może to jest problem że jest za drogi jak na rezerwowego, ale z drugiej strony słyszałem , że Lyon planuje mieć budżet na poziomie 200 milionów euro na sezon 2008/2009.Mi się zawsze podobała gra Barosa nawet gdy grał w Lyonie, szczególnie podoba mi się jak potrafi przytrzmać pilke i potem z pierwszej piłki podać.No nie wiem dla mnie powinien zostać.j1mmy pisze:Mathiass pisze:Ja bym Barosa się tak łatwą reką nie pozbywał.Na ławke zawsze lepiej mieć go niż jakiegoś nieopierzonego juniora, a Baros po ostatnich niepowodzeniach pewnie się chętnie zgodzi na taką role.Baros wciąż ma olbrzymie możliwości - w piłke się grać tak łatwo nie zapomina
Przez lata zdążył już sporo sobie pozapominać, Baros nie jest tani ani dobry lepiej go zutylizować ... szczegolnie przy naszym systemie gry na 1 napastnika
Może się troche za bardzo wymądrzam jak nowego na forum , ale już na stronie piłka.pl pisze komentarze od 1,5 roku , więc nie czuje się do końca jak nowy tutaj.Po prostu nie wiedziałem, że temat o lidze francuskiej jest praktycznie codzienie pisane są nowe posty.