Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson » 22 cze 2008, 12:29

franz pisze:Na prawej mamy Rzeznika, Szalę i Kumbev też na prawej może grać ja bym wolał wartosciowego środkowego obrońcę.
Z Szali to taki boczny obrońca co z Wawrzyniaka lewy pomocnik :lol: Owszem jak go tam postawisz to będzie tam grał, ale on nie ma umięjętności do gry na tą pozycję, brakuje mu szybkości, wytrzymałości, techniki, dośrodkowania, czy w końcu instynktu do gry w ofensywnej. Z Kumbevem jest raczej podbnie więc dla mnie jesli mamy miec dobrze obsadzoną obronę to na prawej brakuje klasowego piłkarza (podobnie jak na środku obrony).

Natomiast jeśli chodzi o atak to mi się nie wydaje żeby jeszcze ktoś przyszedł bo jest Chinyama, mocny zmiennik czyli Arruberena (zresztą podbobno inny typ napastnika bo potrafi grać tyłem do bramki, współpracować z pomocą czego Chiniemu brakuje) no i są Grzelak, który co jak co ale w końcówce był wystarczająco dobry jak na 3 napastnika przy grze tylko 1 napastnikiem no i ewentualnie Rocki, który jest dynamiczny więc też jakimś innym typem napastnika jakby Urban tekiego chciał. Więcej nie będzie i nie ma co myśleć że ktoś do ataku przyjdzie.
Ja się spodziewam że przyjdzie środkowy obrońca no i jeszcze bym chciał Jarzębowskiego, Majewskiego (za Rogera) i dobrego w ofensywie prawego obrońcy (tyle że to nie z naszej ligi bo u nas takich nie ma)

Wróć do „Polska”