Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2008, 23:25

Piwus, jeśli mowa o stylu oczywiście masz racje, bo to co zrobił Kokoszka to poprostu obraza dla klubu, choć w 1 sprawie się z tobą nie zgodzę. Mianowicie piszesz że Wisła dała Kokoszce szanse żeby zaistniał, ale można powiedzieć że jedynie częściowo. Owszem dostał szanse na bycie w takim klubie jak Wisła za co powinien być wdzięczny, ale na tym ta szansa się skończyła, mimo tego że Kokoszka robil wyraźne postępy i zyskiwał szacunek, baaa przecierz to już jest kadrowicz i prezentował się lepiej niż nie jeden zasłużony, a mimo tego w Wiśle jego rola jednak była marginalizowana, co napewno było decydującym powodem jego decyzji.

Zresztą chciałem sie zapytać że Wisła była skłonna Kokoszkę sprzedać, czy chciała go trzymać na siłę, bo jakoś mi się nie wydaję żeby chłopak chciał poświecić 100'000 i się skonfliktować z klubem dla fanaberii.

No i ostatecznie jak wyglądają wasze przygotowania do LM, bo narazie wygląda to słabiutko. Może i mam tendencje do umniejszania umiejętności niektórych graczy Wisły gdy patrzę na potencjał kadrowy (w zeszłym sezonie paru mocno nie doceniłem), ale to jak wygląda obrona, atak i skrzydła (głównie to mi chodzi to mi chodzi o alternatywy dla graczy podstawoywych, choć nie zawsze bo do lewej obrony to można się mocno przyczepić) Wisły to jest jakiś dramat :roll:

Wróć do „Polska”