Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Maro juve » 24 cze 2008, 23:44

(L)oczkerson pisze:Czy dla ciebie Grosso czy Riise to gracze wystarczająco dobrzy na JUVE Question

Riise ostatni sezon miał słaby, tudzież praktycznie w ogóle go nie miał. Ale wydaje mi się jednak pewniejszym zawodnikiem niż De Ceglie. Gwarantem jakiegoś poziomu. I to na pewno większego niż Molinaro. Ale Riise jest już chyba w Romie(?), więc o nim rozmowę można zamknąć.

W przypadku Grosso powiem tak: w piłce klubowej nigdy nie błyszczał. W Interze mu nie poszło, w Lyonie, jak pisał jimmy, grał w kratkę. Jestem mu jednak w stanie dać kredyt zaufania, bo patrząc na to co gra w reprezentacji, to jednak nie jest tak źle. Dobrze wiemy, że Juventus jest miejscem, gdzie piłkarze często się odradzają, bądź osiągają życiowe formy. Cannavaro jak do nas przechodził to nie wiadomo było czy się cieszyć, czy jednak nie. Ale po sezonie już było wiadomo, że to był strzał w dziesiątkę.
No i Grosso na pewno, podobnie jak pisałem w przypadku Riise, jest gwarantem poziomu znacznie wyższego, niż ten, który prezentował nam Molinajro. Ale to oczywiście moje zdanie.

Wróć do „Włochy”