Doskonale was rozumiem i też uważam że to co zrobił Kokoszka to czyste chamstwo w stosunku do Wisły, więc mnie przekonywać nie musiszpiwus pisze:Wyobraź sobie, że taki numer robi Janczyk, który przecież grał w klubie w kratkę przed transferem i wcale nie grzeszył formą w Legii. I zamiast za 2,7 mln (czy ile w końcu dała Moskwa), odchodzi za 50 tys. euro.
natomiast moim zdaniem Wisła mimo wszystko powinna była zrozumieć że skoro Kokoszka z powodzeniem gra w rep. to powinien dostać naprawdę coś wiecej niż tylko rezerwowy sporadycznie się pojawiający w drużynie, która i z nim w składzie by wygrała ligę. Wisła go jednak troszkę olała i teras płaci za to konsekwencje, bo skoro był potrzebny nie tyko dla fanaberii to może należało go wprowadzić do 11 kosztem czy to czasem Clebera, który młody nie jest czy to innym razem często kontuzjowanego Głowackiego widząc jego dobrą gre w rep.
Tu się zgadzam, bo i ile miało być ratunkiem dla graczy, którzy w klubach nie mają szans na gre od wielu lat to się okazał poprostu wybiegiem dla spryciarzy o kanciarskim podejściu do prawa jak Kokoszka właśnieWebstera to bzdura, bo pozwala zawodnikowi nie brać odpowiedzialności za kontrakt jaki podpisuje i w dodatku okrada klub z zysków.
Właśnie Wisła się musi spieszyćWisła się nie musi śpieszyć
Nie ironizujKompletne dno, które wygrało ligę z 14 punktami przewagi.(L)oczkerson pisze:to jest jakiś dramat
Chodzi mi jednie o to że obrona Wisły poza podstawową 4 tak naprawdę na chwilę obecną prawie nie istenieje, albo ja tego nie widzę. W środku Cleber, Głowacki i kto skoro Kokoszka odejdzie
Na prawej nie lepiej, bo tam Baszczyński i kto
Na lewej jest przestawiony Brożek, który jednak i od Kiełbowicza i od Wawrzyniaka jest słabszy oraz ten Diaz, którego niespecjalnie znam, ale wiem że nawet Skorża przyznaje że lewa obrona w Wiśle to przesadnie mocna nie jest i nie będzie transferu tylko dlatego ze nie ma w naszej lidze kogoś kogo można by kupić...
Zresztą następcy pełną gębą dla Kosowskiego, który wykonywał fantastyczną pracę na jesień moim zdaniem się nie doczekaliście