Wilmore pisze:u. Hiszpania na razie naprawdę nie prezentuje nic wielkiego, żadnego porywającego futbolu czy oszałamiającej techniki, więc nie wydaje mi się, żeby pokonali Rosjan, chyba że zaczną grać na miarę możliwości.
Wilmore pisze:Moim zdaniem Aragones jest chyba najsłabszym trenerem z półfinalistów - mamy do dyspozycji świetnego motywatora Terima, bardzo dobrego taktyka Lowa i niesamowitego Hiddinka. Aragones przy nich wypada według mnie bardzo słabo.
Nie czytałem kazdej smiesnzej opini, ale te były wg. mnie najlepsze.
Odpowiedz jest jedna Hiszpania z efektownym stylem zakonczyla na MŚ, efektywny styl dał im najlepsze wyniki sposórd reprezentacji w 2007 roku i chyba brak porazki od 18 miesiecy. To jest jednak przypadek.
Co do trenera i jakosci jaka soba przentuje Aragones wyniki mowia same za sibie, pokonywal w ostatnich 2 latach najlepsze druzyny w Europie, kogo by nie dostali to odprawiali ich. To jest wyznacznik.
Co do meczu i ewentualnego wyniku. Naprawde gra Rosjan az tak sie zmienila w porównaniu z pierwszym spotkaniem. To coś nowego. Pisałem juz wczesniej Arshavin i Ignashevich to sa zmiany na plus. Jeden dał wiekszy spokoj w defensywie, drugi polepszył efektywnosc ofensywy. Rosjanie dlaej biegaja, stwarzaja sytuacje, tylko co z tego. Aragones to nie van Basten, ktory przy złym wyniku nie bedzie wiedzial co ma zrobić, jak druzynie nie bedzie szło, to napewno bedzie braku reakcji "in plus" ze strony ławki i tu nie mowie o łapaniu sie za głowe. Osobiscie watpie, zeby Rosjanie potrafili narzucic swój styl Hiszpanom, nie potrafila tego zrobić Anglia, Francja, Włochy to i oni tego nie zrobia. Co do strony przygotowania fizycznego, Rosjanie biegaja spro, ale najczesciej w przypadku grupy biegali, bo musieli to robic, Hiszpanie maja mniejszy dorobek jesli chodzi o km, ale oni biegaja z pilka, nie za nia.
Dlaczego wygra Hiszpania, bo jedyny mankament - Ramos został poprawiony, reszta sie nie zmienila, moze nie bedzie 4-1, bo to raczej nie wynik na półfinał, ale nie obwiam sie niczego ze strony Rosjan.
Aaa na koniec jaka reprezetnacja zdobyła tytuł grajac przez cały turniej efektownie, bo to ciekawe. Szczegolnie jesli chodzi o Europe. Żadna w całej historii, Hispzanie graja pilke turniejowa...