no wlasnie patrzac ze jezeli kupimy Ade za wieksze pieniadze i postaramy sie o jakiegos OP to na obronce nie zostanie kasy.Ferrari jest idealny odchodzi Simic i mamy Ferrariego.pilkarz moze nie najwyzszej klasy ale swietne uzupelnienie kadry.za rok gdy pozegnamy Paolo mozna postarac sie o stopera swiatowej klasy gotowego do pierwszego skladu.grzechem byloby nie skorzystac i nie zakontraktowac FerrariegoPrzy okazji do końca tego, lub najpóźniej początku następnego tygodnia ma zostać poznana przyszłość Ferrariego - mam nadzieję, że będzie ona czerwono-czarna, takiego piłkarza nam trzeba w obecnej sytuacji - głębszego rezerwowego, a nie piłkarza pierwszego składu. Jeśli nie Barzagli, to z Włochów darmowy Ferrari.
no wlasnie oby jak najszybciej zamkneli transakcje.na papierze Kaka - Pato Ade wyglada calkiem niezleZaskakujące, transfer Adebayora ma w najbliższych dniach być zakończony i sfinalizowany, jestem w ciężkim szoku, bo takiego piłkarza, jak Ade z ostatniego sezonu nam potrzeba - wysokiego, silnego, szybkiego, ale przy tym dobrego technicznie i grającego dla drużyny.
ogladalem Turcje w kazdym meczu i Arda zrobil na mnie wielkie wrazenie.nie jest to taki typowy skrzydowy.dobrze strzela z dystansu(bramka z Szwajcaria) ma niezly drybling.moze byc w przyslosci wielkim pilkarzem.narazie by byl zmiennikiem Seedorfa a w pozniejszym czasie ma szanse go zastapic..Sabri tez jest dobry ale boki obrony chyba u nas obstawioneNa dodatek jakaś gazeta włoska chce nam wcisnąć Ardę Turana, niezbyt mu się przyglądałem, więc go nie oceniam, ale to podobno skrzydłowy, i to dość drogi... Dużo chętniej z Turków widziałbym w zespole Sabriego, więc mam nadzieję, że działacze wiedzą, co robią, choć i tak podejrzewam, że tak naprawdę on do nas nie przyjdzie - pewnie nie ma paszportu UE.
Gianmarco Conti 16 letni pilkarz Venezii przeniosl sie do Milanu.to juz kolejny mlody pilkarz ktory trafia do Milanu w ostatnim czasie