Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post autor: Sammyy » 26 cze 2008, 14:16

vakabayashi pisze:
Sammyy pisze:tylko Real, Barca i Chelsea są w stanie ich wyrwać...
Barcelona nie chce przepłacać (wybrali chyba zreszta albo Adebayora albo Arszavina) Chelsea może chcieć ale Villa do Chelsea nie chce. Real na 99% nie.

jeśli nic sie nie zmieni (Wengerowi nie odbije i nie da 30mln :wink:) Villa zostaje w Valenci. Silva to odrębny ale podobny problem, choć tu moze Inter coś pokombinować
Wenger szybciej Guizę wyciągnie bądź Gomisa niż Davida :) Takie moje odczucie ^^ Jak pamiętamy Francuz kiedyś kupił Reyesa i się lekko na tym przejechał... myślę, że teraz nie będzie ryzykował. Zresztą nie w jego stylu takie pieniądze....

Co do Silvy to imo jedyny kandydat to Barca.... tyle, że za Ronniego musieliby dostać z 25 mln. Arsenal (jak zwykle :lol) nie da takich pieniędzy jakie chce Vcf, a L'pool biorąc pod uwagę budowę stadionu, czy tam remont też szaleć nie będzie. Także imo również jak David zostanie na 99%.

vakabayashi pisze:
Sammyy pisze:Natomiast ciekaw jestem ile jest prawdy w spekulacjach na temat Palopa i tego prawego obrońcy Amerii...
to jednak Miguel odchodzi ze szuka Valencia prawego obrońcy :?: z Palopem bedzie cieżko wiadomo - Del Nido. o kogo z Almerii chodzi :?:
Miguel zostaje, ale odchodzi Caneira, na 99% też Curro Torres... trzeba kogoś na zmianę, bo wątpię byśmy znowu grali Arizmendim na tej pozycji ;D
Co do tego obrońcy Almerii to chodzi mi o Bruno.... Emery z nim współpracował i chętnie zobaczyłby go u nas...

Tak od siebie... na ten moment kadra nasza nie jest zła... dziura jest tylko na lewej stronie defensywy i prawej... no i jeszcze jeden bramkarz by się przydał... ale ponoć Palop już ustalił indywidualny kontrakt.

Wróć do „Hiszpania”