Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson » 27 cze 2008, 23:13

Maciek (interista) pisze:ze transfery na poziomie młodzieżówek, w tym okienku, wyglądają wręcz spektakularnie.
Dobra dobra Mutu, Pandev, Pirlo i kilku innych też w trafiało do Interu i jakoś kożyści wam to nie przyniosło.
Zresztą wychodzi na to że Pele, który był całkiem ciekawym graczem i zyskał już sporą wartość też kariery w Interze nie zrobi :wink:

Natomiast jeśli chodzi o wasze 2 transfery, które już ponoć dokonaliście to, ja na waszym miejscu bym miał mieszane uczucia. Dlaczego :?: Bo Lampard o ile jest wielkim mistrzem i taktyka będzie ułożona pod niego to jednak jest zawodnikiem skrajnie angielskim i kto wie jak się sprawdzi w innej lidze po tylu latach w Anglii. Wielu wielkich się na tym przejechalo właśnie w wieku Lampsa i idendycznych okolicznościach jak ta. To po pierwsze, po drugie Lampard jest dla mnie jednak zawodnikiem mało zaskakującym, który jest dość przewidywalny w rozegraniu i to jest słaba strona tego transferu, bo w takim systemie w jakim pewnie będzie grał Inter aż się prosi żeby postawić tam jakiegoś typowego Trequartistę a Lampard takim graczem nie jest. No i znów trener sprowadza wam swojego pupila :P Ale Lamps bardzo będzie w Interze przydatny jak się sprawdzi bo ma 3 cechy jakich Interowi brakowało.
1. Ofensywna charakterystyka
2. Strzelający dużo goli pomocnik
3. Wykonawca wolnych

Natomiast jeśli mowa o transferze Quaresmy to jestem w stanie wyksztusić tylko jedno: JA PIERDOLE ILE KASY :!: :!: :shock:
No ale do roli skrzydłowego napastnika pasuje doskonale, choć dla mnie takiej kasy nie jest wart...

Wróć do „Włochy”