Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: African » 28 cze 2008, 0:13

Czyli jednak Adebayor zostaje w Londynie. Hmm, w sumie to dobrze, bo zwiększają sie szanse, że do Barcelony trafi mój ideał transferowy Berbatov, a i Arsenal sie nie osłabi. Poza tym cena jaką Barcelona proponowała za Togijczyka była wg mnie zbyt wygórowana. Prawie 30 mln za zawodnika, któremu wyszedł jeden bardzo dobry sezon, to troszkę wiele. Ja bym więcej niż 20 mln za niego na chwilę obecną nie dał.
Być może w przyszłym roku Adebayor trafi na Camp Nou, a jeśli mu wyjdzie kolejny tak dobry sezon jak ostatni, to pewnie będzie kosztował gdzieś 50 mln :P :wink:

Jeszcze słów parę o transferze Nasriego.
Jak dla mnie transfer bomba i to w dodatku za bardzo małe pieniądze jak za Francuza. Widziałem go wiele razy w akcji i z całą pewnością przyznaję, że Wenger kupił zawodnika, który już jest wielkiej klasy graczem, a pod okiem takiego fachowca będzie, a przynajmniej powinien być jeszcze lepszy. Naprawdę bardzo mnie cieszy transfer Samira do Arsenalu, bo chłopak potrafi naprawdę dużo i spokojnie może od razu wiele wnieść dobrego do drużyny.

Poza tym transfer Nasriego zwiększa prawdopodobieństwo transferu Hleba do Barcelony ;)

Wróć do „Anglia”