Na dzisiaj, to nigdzie gramy, bo nawet na nowa I-ligę nie dostalismy licencjiI cloner na dzień dzisiejszy gracie w I lidze
Ma dobry sektor gości, całkiem przyzwoita widoczność. Dlatego zależy mi bardziej na Podbeskidziu, bo tam sie fajnie ogląda mecz, ale z 2 strony ... w Pruszkowie jeszcze nie byłemwięc tobie powinno zależeć aby Podbeskidzie o ile ma normalny sektor dla gości
Ja napiszę tyle, ze obojętnie jaka bedzie decyzja, nie bedzie to kompromitacja całego PZPN, ale kilku osób z zajeb@nym gn_jem sadowskim na czele, jeb@nym skurwi3l3m z Łodzi. Jak można ku$wa byc działaczem okregowego zwiazku lodzkiego, a przy okazji byc szefem komisji licencyjnej i ... nie przyznawać licencji Polonii, a wręczyć ją od razu LKS, który ma wieksze dlugi, i przy okazji nie spuszczać Widzewa aż o 2 ligi. Przypomnę, ze ta sama ku$wa sadowski w 2004 pozwolił Widzewowi na bezprawne przekstałcenie, i nie musiał Widzew spłacać starych długów.A i dla mnie jedno jest oczywiste - Polonia w OE = PZPN idzie się kochać i zostaje zdegradowany. Polonia w I lidze = egzekucja leśnych dziadków odłożona.
Może dajcie mi bana, zawsze gdy jestem zbanowany Polonii dobrze idzie