no wlasnie.dziwne jest to ze Ade powiedzial ze zostaje w Arsenalu zaraz po tym jak Galliani powiedzial ze hest za drogi i chca Dinho...To akurat zagadka. Ade, jak typowa kobieta, zmienny jest.
jednak Ade ma cos z kobiety....Dosłownie dwie godziny po oświadczeniu Adebayora, mówiącym, że nie rusza się z Arsenalu, piłkarz udzielił dość tajemniczej wypowiedzi dla Sky Sports News. "Jestem piłkarzem, mam 3-letni kontrakt z Arsenalem, ale jak wiecie, dużo klubów się mną interesuje. W tym momencie usiądziemy, żeby porozmawiać i zdecydować co zrobić. Decyzja zapadnie w przyszłym tygodniu".
dla lysego wszyscy co cokolwiek umia w ofensywie sa napastnikami..ps - choc nie znalem wizji gallianiego o seedorfie w ataku Smile
Barca wbila se noz w plecy oglaszajac ze Eto'o jest nie potrzebny...jezeli odejdzie to mam przeczucie ze transfer zamknie sie w granicach 30 mln..jezeli lysy go nie sciagnie a za taka kwote trafi do Interu to powinien na kolanach do Czestochowy isc...Piszesz że jest to nieprawdopodobnie mała kwota więc trzymajmy się tego że jest to nie możliwe Wink
jak dla mnie Eto'o powinien byc priorytetem.nawet jezeli Dinho odbuduje forme to nie jest typem napastnika ktory nam jest potrzebny...
jeszcze na deser wywiad z Gallianim:
zapomnial dodac ile juz zarobili na transferach wiec niech nie gada o kosaztachJakieś słowa dla krytyków transferów?
"Również jestem fanem i denerwuję się, kiedy coś nie idzie po naszej myśli. Niemniej jednak, nie popieram tej nieuzasadnionej krytyki. Milan dokonał już wielu wzmocnień i chociaż były to wysokie koszty, to nie zatrzymujemy się."
Galliani uroczyscie sie zobowiazuje..skas to znam od 2 lat....
Prezydent Berlusconi we właściwym czasie podpisał porozumienie z Włochami. Może Pan coś obiecać tifosim rossonerich?
"Oczywiście. Milan zrobi wszystko, aby sięgnąć po kolejnego napastnika. Uroczyście się na to zobowiązuję."
to tylko fragment wywiadu..mowil jeszcze ze Ade wyklucza Dinho i na odwrot oraz ze sprowadza jakiegos pilkarz z poza UE bo maja 2 wolne miejsce..calosc na www.acmilan24.com