Co do Lamparda to ja podobnie jak Babel wyraziłem już swoją opinię o nim i jest ona zupełnie inna od wspomnianego już Babela
Quaresma za 35 baniek + Pele...
O ile te 35 baniek mógłbym zdzierżyć bo Quaresma ma dość udane ostatnie dwa sezony w Porto, a klub stać na to by go nie sprzedawać dlatego cena została tak wywindowana. Podobnie jak rzecz się ma z zawodnikami Lyonu. Aulas nie pozwala za grosze odchodzić swoim gwiazdom i ta tendencja zaczyna się przenosić na inne kluby.
Co do Manciniego to chyba faktycznie temat upadł bo Mourinho podobno zaczął się interesować kolejnym ze swoich byłych podopiecznych - Arjenem Robbenem. Nasze kontakty z Realem są raczej dobre i wszystko jest możliwe, ale nie wiem czy warto inwestować w zawodnika, który w ostatnich latach częściej siedział w sali zabiegowej czy na różnego rodzaju rehabilitacjach niż grał w piłkę. Druga opcja, że jest to plota, których ostatnio nie brakowało
Co do Stanko to jego sezon nie był zbyt udany, ale należałoby dać mu jeszcze jedną szansę. Nie wiadomo jak do tego wszystkiego podchodzi sam zainteresowany. Być może jest tak, że to Stanko chce odejść dlatego jest tak traktowany, nie wiem. Grunt, że traktowanie tak zasłużonego ostatnimi czasy zawodnika mi się bardzo nie podoba, a jeśli odejdzie do Juve to... aż się boję o tym pomyśleć.
PS: Najbardziej rozwaliło mnie to, że kupiliśmy Del Piero