byl juz tu poruszany temat powrotu kosy ale przypomne go bo ostatnio znow pojawily sie pewne plotki, ba nawet skorza mowil ze kamil wnislby duzo do zespolu wisly. ja tez jestem tego zdania tylko trzeba sie zastanowic czy znow nie byloby z nim problemow? nie wiadomo jak to dokladnie bylo kiedy odchodzil do cadiz czy rzeczywiscie chcial horenadlnych pieniedzy czy nie pasowal mu ksztalt kontraktu (dziwi mnie i tak jego odejscie bo deklarowal chec pozostania u nas a przeciez mial pewne miejsce w skladzie wiec kasa ktora jest uzalezniona od ilosci wystepow i tak by wplywala na jego konto). mnie ewentualny powrot kamila jest obojetny. wolalbym jednak aby kupiono jakiegos solidnego rozgrywajacego. gargula ? tylko cyz opn powroci jeszcze do swojej genialnej formy?
a i jeszcze jedno ten obronca ktory oblal testy w legii, abraham paz, pojawil sie przy reymonta. czyzby sprawa odejscia kokoszki byla juz przesadzona? cyz po prostu uzupelniamy sklad albo wzmacniamy szukamy konkurencji dla clebera i glowy. przedstawiam dwie opcje bo to podobno dobry gracz i bardziej pasowalaby ta 2 ale go na oczy nie widzialem wiec wole sie ubezpieczyc ta 1-sza. a i jeszcze jedno. ktos wie jak wczoraj wypadl ten singlar?