Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 29 cze 2008, 12:55

piwus pisze:Jak się wszyscy ostatnio zamartwiają o Wisłę . Dzięki za wsparcie!

No i po co ta ironia. Na portalu o Legii po prostu poinformowano, że zawodnicy z listy życzeń pana Skorzy nie zagrają w Wiśle i że Wisła ma sparing 19 lipa a 10 jest mecz o Superpuchar, a Wybiórcza to przecież nie wymaga komentarza, oprócz [‘].

Ja liczę na Wisłę w eliminacjach LM i kibicuje im aby trafili na jak najsłabszego rywala i dostali się do tych elitarnych rozgrywek. Wisła musi uzupełnić luki po zawodnikach którzy odeszli mimo, że nie były to pierwszo planowe postacie drużyny z Krakowa to jednak szeroką kadrę i rywalizację w składzie warto mieć. Bez wzmocnień bój o Ligę Mistrzów będzie bardzo ciężki a z wzmocnieniami już tylko ciężki. Przydał by się awans dla całej naszej ligi i futbolu, punkty do klubowego rankingu UEFA też, nawet bardzo.

Powrót Kamila Kosowskiego do polskiej ligi? Jestem za! To bardzo sympatyczny zawodnik.

No i to jest to co lubię. W piątkowy wieczór się porządnie napić, potańczyć i tak aż do rana w poniedziałek. Kamil moja bratnia alkoholowa duszo, wracają do hal czy Ci nie żal!

Wróć do „Polska”