Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 29 cze 2008, 18:05

boskigonzo pisze:masz jakies znajomosci ?

Pewnie, ze mam i to rozległe. Ale tak właściwie o co chodzi z tymi znajomościami?

cloner pisze:Z całym szacunkiem Marco, ale decyzja może byc tylko jedna: degradacja.

Dokładnie! Szkoda Korony, bo ma ładny, nowoczesny stadion, ciekawą drużynę, wiernych kibiców, ale nie ma litości w sprawach korupcji trzeba być bezwzględnym.
guru pisze:Jakby Ci dała tą wielką tłustą medialną dupę do latami byś o niej myślał.
Tak z pewnością gdyby ta pani wykazał się humanitarnym gestem i w pamiętną Stalingradzką zimę 1942/1943 dała mi tą tłustą dupę, latami z wdzięcznością bym myślał o tym, że tłuszcz z jej pośladków pozwolił mi przeżyć jako jednemu z niewielu szczęśliwców ocalałych z 6 Armii marszałka Friedrich Wilhelma Ernsta Paulusa.

Nie wszyscy meżczyzni to zwierzęta myślące przy pomocy głowy na penisie zamiast tej włściwej na szyi, ale młody jesteś sperma Ci może uderzyć do głowy usprawiedliwiam, rozgrzeszam i nakładam pokute w wysokości 5 zdrowasiek do Maryi ZAWSZE DZIEWICY.
guru pisze:A co Ty takiego robisz? Gdzie się rozwijasz? Na kasie w biedronce?
Pominę tą marna napinkę milczeniem i oszczędzę Ci disów, bo kolegi po szalu (podwójnym szalu Legii i Arsenalu!) się nie obraża zapamiętaj to sobie.

Wróć do „Hyde Park”