boskigonzo pisze:masz jakies znajomosci ?
Pewnie, ze mam i to rozległe. Ale tak właściwie o co chodzi z tymi znajomościami?
cloner pisze:Z całym szacunkiem Marco, ale decyzja może byc tylko jedna: degradacja.
Dokładnie! Szkoda Korony, bo ma ładny, nowoczesny stadion, ciekawą drużynę, wiernych kibiców, ale nie ma litości w sprawach korupcji trzeba być bezwzględnym.
Tak z pewnością gdyby ta pani wykazał się humanitarnym gestem i w pamiętną Stalingradzką zimę 1942/1943 dała mi tą tłustą dupę, latami z wdzięcznością bym myślał o tym, że tłuszcz z jej pośladków pozwolił mi przeżyć jako jednemu z niewielu szczęśliwców ocalałych z 6 Armii marszałka Friedrich Wilhelma Ernsta Paulusa.guru pisze:Jakby Ci dała tą wielką tłustą medialną dupę do latami byś o niej myślał.
Nie wszyscy meżczyzni to zwierzęta myślące przy pomocy głowy na penisie zamiast tej włściwej na szyi, ale młody jesteś sperma Ci może uderzyć do głowy usprawiedliwiam, rozgrzeszam i nakładam pokute w wysokości 5 zdrowasiek do Maryi ZAWSZE DZIEWICY.
Pominę tą marna napinkę milczeniem i oszczędzę Ci disów, bo kolegi po szalu (podwójnym szalu Legii i Arsenalu!) się nie obraża zapamiętaj to sobie.guru pisze:A co Ty takiego robisz? Gdzie się rozwijasz? Na kasie w biedronce?