Tak z pewnością gdyby ta pani wykazał się humanitarnym gestem i w pamiętną Stalingradzką zimę 1942/1943 dała mi tą tłustą dupę, latami z wdzięcznością bym myślał o tym, że tłuszcz z jej pośladków pozwolił mi przeżyć jako jednemu z niewielu szczęśliwców ocalałych z 6 Armii marszałka Friedrich Wilhelma Ernsta Paulusa.
omg, Ty na serio żyjesz w jakimś innym świecie.
franz pisze:Nie wszyscy meżczyzni to zwierzęta myślące przy pomocy głowy na penisie zamiast tej włściwej na szyi,
Ja Cię nie obrażam. Po prostu śmieszy mnie Twoje podejście. Ty na wszystko patrzysz negatywnie, jak taki zbuntowany nastolatek.franz pisze:Pominę tą marna napinkę milczeniem i oszczędzę Ci disów, bo kolegi po szalu (podwójnym szalu Legii i Arsenalu!) się nie obraża zapamiętaj to sobie.
Tobie nie pomogło, więc ja nie będę próbował.Babel pisze:Dlatego nastepnym razem rozbieg i baranka w sciane. Powinno pomoc.
Nie, a czy ja chciałem Cię obrazić?Babel pisze:Ty naprawde myślisz, że mnie obraziłeś tytułujac 'gejem?
Nie zaprzeczam.Babel pisze:Oszczedze Ci wykładów, czy wirtualnej kastracji, bo podejrzewam ze w Twoim wieku to hormony dośc mocno bija.