Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 29 cze 2008, 18:30

guru pisze:Ty na serio żyjesz w jakimś innym świecie.
To był taki żarcik guru, poza tym ostatnio mi się śniło, że jestem żołnierzem Wehrmachtu i się strzelam z Ruskami w fabryce traktorów w Stalingradzie i jestem piekielnie głody a mróz dochodzi do – 40 stopni a na dodatek mój MP 40 odmawia posłuszeństwa, nie moja wina, ze śnią mi się takie koszmary. A co do światów masz rację, nasze na pewną są inne.
guru pisze:Dobre, jeszcze powiedz, że ta pani nie jest w twoim "guście" i jakby stała przed Tobą nago to byś nawet nie zwrócił na nią uwagi.
Ta pani nie jest w moim guście, ponieważ jestem w stałym związku i w moim guście pod względem seksualnym jest tylko moja obecna ukochana (zaświadczą o tym moje formowe fanki, które wysyłają mi na PW gorące wiadomości z gołymi fotkami i dwuznacznymi propozycjami, a ja grzecznie odmawiam) taki ze mnie ortodoksyjny katol wyobraź sobie, oj w tej Ameryce to młodzież schodzi na psy!

Gdyby ta pani stał nago to bym jej coś do ubrania pożyczył bo dziś bardzo zimno jak na koniec czerwca, pada i wicher wieje, a więc mogła by się przeziębić biedaczka.

Kończe jak dorośniesz to pogadamy :wink:

Wróć do „Hyde Park”