To był taki żarcik guru, poza tym ostatnio mi się śniło, że jestem żołnierzem Wehrmachtu i się strzelam z Ruskami w fabryce traktorów w Stalingradzie i jestem piekielnie głody a mróz dochodzi do – 40 stopni a na dodatek mój MP 40 odmawia posłuszeństwa, nie moja wina, ze śnią mi się takie koszmary. A co do światów masz rację, nasze na pewną są inne.guru pisze:Ty na serio żyjesz w jakimś innym świecie.
Ta pani nie jest w moim guście, ponieważ jestem w stałym związku i w moim guście pod względem seksualnym jest tylko moja obecna ukochana (zaświadczą o tym moje formowe fanki, które wysyłają mi na PW gorące wiadomości z gołymi fotkami i dwuznacznymi propozycjami, a ja grzecznie odmawiam) taki ze mnie ortodoksyjny katol wyobraź sobie, oj w tej Ameryce to młodzież schodzi na psy!guru pisze:Dobre, jeszcze powiedz, że ta pani nie jest w twoim "guście" i jakby stała przed Tobą nago to byś nawet nie zwrócił na nią uwagi.
Gdyby ta pani stał nago to bym jej coś do ubrania pożyczył bo dziś bardzo zimno jak na koniec czerwca, pada i wicher wieje, a więc mogła by się przeziębić biedaczka.
Kończe jak dorośniesz to pogadamy