Komentatorzy

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: African » 30 cze 2008, 10:51

Mistrzostwa się już zakończyły (niestety, ale co zrobić), więc wypada jakoś podsumować pracę telewizji Polsat.

Jak dla mnie to Polsat może teraz transmitować każdą piłkarską imprezę, a nie to gówniane TVP, z gównianymi ekspertami (jeśli kogoś uraziłem, jeśli np. Gmoch to czyjś wujek, to sorry), ale taka prawda. Polsat wykonał super robotę, pokazali jak w nowoczesny sposób można transmitować wielką sportową imprezę. To studio w plenerze, fajni eksperci, bardzo dobrzy komentatorzy (Borek i Boniek wymiatali, a szczególnie Zibi). Taka fajna barowa atmosfera tam panowała (szczególnie jak z Kowalczykiem gadali, albo 2+2*2), luźne dyskusje, wszystko na bardzo wysokim poziomie. Wreszcie poczuliśmy się jakbyśmy mieszkali na Zachodzie.

Oczywiście, wpadki też im się przytrafiały, ale komu się one nie przytrafiają ? :D

Wczorajszy finał również był komentowany w bardzo fajny sposób. Szczególnie Boniek fajnie komentował, tak luźno, swobodnie i mnie się to osobiście bardzo podobało. Jak nie przepadałem z nim dotychczas, to po tym ME zmieniłem swoje zdanie o Bońku całkowicie - prawy facet ;)

Jeszcze raz wielkie brawa dla Polsatu i oby kolejne mistrzostwa Świata czy Europy, też padły łupem Polsatu, a nie marnego TVP.

Wróć do „Hyde Park”