Komentatorzy

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 30 cze 2008, 11:30

African pisze:fajni eksperci
Ja wolę słuchać Gmocha i Engela niż Kowalczyka, Świerczewskiego a szczególnie Hajty. Dwaj ostatni byli po prostu żenujący. Wytykali wszystkim błędy, tak jakby oni byli wielkimi piłkarzami, a Korea to tylko wpadka.

Ale sami komentatorzy w osobach Borka, Iwanowa, Kołtonia i Zibiego byli w porządku. Na początku oglądałem ME na ARD i ZDF, a tam komentatorzy są strasznie smętni i przynudzają. Kołtonia wszyscy znienawidzili na krytykę, ja uważam że krytykował z sensem, tylko trochę za dużo, nawet w meczach, w których nie grała Polska. Ale przynajmniej zna się na rzeczy. Zawsze go szanowałem, bo sporo wie o BL i fajnie ją komentował na PS.
Martinho pisze:Co do komentatorow, to Borek zdecydowanie jest lepszy od tych niemieckich ktorych mam okazje ogladac na ARD. Tamci maja zawiechy jak ostatnio Szpaq
Apropo tych komentatorów. Niedawno oglądałem sobie skróty finału ME z 1996 roku z oryginalnym niemieckim komentarzem z tamtego meczu. Kiedy Bierhoff strzelił zwycięską bramkę, komentator powiedział tylko "Deutschland ist Europa meister!" I tyle :D

Wróć do „Hyde Park”