Matura

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 cze 2008, 22:26

Grand pisze:mnie smuci najbradziej to ze coraz wiecej ludzi nie zdaje matury z przedmitow scisłych :( tj matma chemia fizyka a jak wiadomo najwieksze zapotrzebowanie jest na inzynierów wiąz nie moge sie nadziwic ze nie widza w tym szansy na "kasiastą" przyszłość bo okonczenie studiów technicznych wymaga tylko tego by przysiąść od czasu do czasu do nauki
No nie żartuj, ja tam widzę w tym duży plus bo jak będziesz dobry to pracodawcy będą o ciebie walczyli a nie odwrotnie - rano limuzyna po ciebie przyjedzie, w pracy szef piwko ci poda, na obiad zaprosi, po pracy szofer odwiezie itd :lol:
Ale co się dziwić że namawiają osoby do studiowania na politechnikach skoro 90% osób na słowo 'matematyka' ma mokro w portkach i z założenia wie że jej się nie nauczy a taki ścisły umysł na słowo "Kochanowski' ma recytować jego dzieła :roll: Więc jestem jak najbardziej za maturą z matmy :smile2:
kaczy pisze:Ostatnio doszedłem do wniosku że jakby tak każdy kształcił się na Inżyniera, Lekarza czy Prawnika to nie było by komu robić ulic, budować domów i "kopać rowów"
Dlatego niech matura będzie dość trudna (nie wiem jaka ta była i czy klucz był głupi czy co bo kij mnie to obchodzi) a statystyki zdawalności należy wsadzić głęboko do szafy.

Wróć do „Hyde Park”