Yukasz a co ma mowic, taka sytuacja byla do przewidzenia, przez to pisalem ze musi byc jakas granica tych degradacji i mam nadzieje ze bedzie tak od przyszlego sezonu bo improwizowac juz dluzej nie mozna, wszyscy chcieli degradacji no to sytuacja inaczej wygladac nie moze(powtorze sie po raz n-ty, ze swieca szukac niewinnego), tak byloby wszedzie, krytykowac dobrze tylko jak to rozwiazacYukasz pisze:A jak czytam wypowiedzi Koźmińskiego to mam wrażenie że z 'małym' na łby się pozamieniał
nie wiem jak bedzie wygladac sprawa jak podczas sezonu prokuratura przysle dokumenty obciazajace kolejne 7teamow ... o ktorych jest mowa - moze zagraja w ekstraklasie tylko ci co juz odbebnili kare?
Teraz wszyscy sztandarowo wieszaja na nich psy ale co oni maja zrobic, zapedzili sie w kozi rog, patowa sytuacja
W Portugalii jest dopiero smeisznie, "ukarali" Porto ale jakie skutki tego ? zadne bo nawet mistrzostwa nie stracili a LM moga straciic tylko dizki UEFA - ale to tez watpliwe
Juz nie rpzesadzaj dzisiaj dopiero, co ruszylo okienko transferowe, niektorzy jeszcze nic nie zdzialali, taka Kmita dowiedziala sie pare chwil przed rozpoczeciem ligi keidy zespol byl w totalnej rozsypce a jakos dala radeYukasz pisze:ak niedawno napisałem teraz imo nie ma sensu nikogo dokooptować do OE bo raczej mamy pewnego spadkowicza.
Tych graczy ktorych wymieniles napewno szykowano na Ilige ale pewnie jak w czwartek bedzie decyzja ostateczna beda odpwoiednie ruchy a graczy raczej przyciagnie mozliwosc pokazania sie w ekstraklasie. Poza tym nikogo nie zakontraktowano bo widocznie liczyli sie z takim obrotem sprawy
edit
A system "4rundowy" czy podizalu na grupy jest wg mnie beznadziejny, nie sprawdzil sie juz kilka lat temu, spotkania traca swa range tak samo jakby IO byly co roku albo MS czy ME
To neich juz bedzie mniej kolejjek 26 - odpocznia sobie