Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 02 lip 2008, 0:19

czeher pisze:Bo cos w tym jest moim zdaniem, chociaz wtedy widzewiak moglby spucic LKS Razz tak czy inaczej narazie dzieki temu Widzew kary nie doznal ...
Nie mówię że nie, ale chore by to było choć znając PZPN wszystko należy brać pod uwagę. Jednak jak osoba z taką przeszłością może podejmować decyzję w sprawie klubu :?: I jeszcze ciągłe odwoływanie się Bytomian :roll: Jak napisałem nie mam nic przeciwko nim - są ok grają w OE, nie to sio :P Ale zeby wszystko było zgodnie z prawem!
czeher pisze:co z Lewczukiem, mial juz podpisac kontrakt a tu naraz gra w was w sparingu ?
Yyy przecież to ty jesteś lepiej zorientowany ode mnie :P Ale dziś z Dolcanem nie grał przecie :arrow:

Znicz: Pronaj (46 Pazdan) - Czubała, Piotrowski, Kowalski (46 Kokosiński), Maciej Rybaczuk (46 Januszewski) - Mikołaj Rybaczuk (59 Buga), Filipek (46 Kułkiewicz), Osoliński (46 Wojciech Wocial), Herman (46 Kaczmarek) - Florian (63 Filipek), Feliksiak (46 Paluchowski)

Może teraz jedna zostanie jakby klub miał grac w OE. Zawsze to łatwiej by było się pokazać niż w jakimś silnym klubie.

Wróć do „Wracając Do Meritum”