peepe pisze:Prawda jest tez ze Real przeplacil za transfer Pepe, ale w trakcie sezonu i w czasie Euro brazylijczyk pokazywal ze ma potencjal ktory jakos tam moze usprawiedliwiac tak wysoka cene. Jestem ciekawy jak bedzie wygladac Pepe w drugim sezonie, po calym okresie przygotowawczym i miejmy nadzieje bez kontuzji.
Mi się najbardziej podobał mecz o superpuchar Hiszpanii na Bernabeu , tam po raz pierwszy ujrzałem Pepe w całej krasie . Jego staytstyki za ten mecz były imponujące ( samobój , sprokurowany karny i wylot z boiska) , musiałem uważać żeby piwa nie wylać , gdy leżałem na podłodzę i kwiczałem ze śmiechu . Ale powiedzmy , że fatalne mecze się zawodnikom zdarzają (dzięki temu można dostrzegać te wspaniałe ) .
Był w Realu zawodnik , który pobił jednak wszystkie rekordy niedołęstwa - skądinąd nie najgorszy Jonathan Woodgate .
A co do deł Nido , to płacono już więcej za obrońców niż za Alvesa ( Rio Ferdinand z Leeds do Man Utd szedł chyba za więcej kasy , ale mogę się mylić) . Pozdro
Sprawdziłem Rio w 2002 przeszedł z Leeds do ManU za 29,1 miliona funtów , więc sporo drożej , Pozdrawiam
nie pisz 2 postów pod sobą w odstępie 2 minut, uzywaj funkcji "zmień" //fieldy