Także Ty? Świetny specjalista Marcin. No ale ok...Marcin87 pisze:To że D.Alves to jeden z najlepszych(o ile nie najlepszy) obrońca świata to nie tylko my wiemy.Wiedzą to też zastępy ludzi profesjonalnie zajmujących się futbolem.
Ja się wypowiem trochę inaczej, gdyż o Alvesu jest ostatnio głośno.
Słyszałem, że Dani świetnie spisuje się na treningach, nic dziwnego, bo w Sevilli także błyszczał. Ale wypowiedzi Tixikiego tego typu, że jest to najlepszy obrońca na świecie na tej pozycji to przepraszam bardzo, ale te słowa są zbyt przesadzone. Powiedział on też, że Dani jest świetny w defensywie jak i ofensywie. Co do pierwszego trudno się zgodzić, bo dobry w tym elemencie to on jest, ale nie przesadzajmy. No ale cóż, jest to obrońca klasy światowej, co nie ulega wątpliwości. Jednak mogę wymienić kilku obrońców prezentujących ten sam poziom, jeśli nie lepszy: Maicon, Bosingwa, Sagna, Ramos ...
Bo tutaj należy zadać takie fundamentalne pytanie: czy obrońca ma kłaść nacisk na atak czy na obronę.
A jak tam ma się sytuacja z Hlebem? Bo ostatnio cały czas emitują serial pod tytułem: 'Emmanuel Adebayor i jego zagraniczne voyage'.
Jesteś tutaj jakieś 2 miesiące, a już zostałeś moderatoremMarcin87 pisze:Wiec przystopuj,albo Twoja przygoda z owym forum skończy się na 15 postach