Liverpool (zbiorczy)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post autor: Daaaamian » 04 lip 2008, 15:47

Do stosowanego przez Beniteza systemu z jednym napastnikiem na szpicy Babel pasuje bardzo dobrze. Tak więc ten transfer uznaję za bardzo dobry. Wenger też Babela chciał, więc zły na pewno nie jest.
fieldy pisze:Wystarczyło za Ramseya dorzucić 2 mln, to nie jest szastanie kasą. Widać nie był potrzebny. Jakby Benitez miał jakieś konkretne nazwiska na myśli, to by sprowadził. A tak sprowadza średniaków [oprócz Torresa], a kasa i tak wypływa.
Oprócz Torresa, Aggera, Crouch, Aurelio, Skrtela, Mascherano, Babela, Reiny, Sissoko i Lucasa oraz kliku bardzo wartościowych młodzików. Chyba nikogo nie pominąłem. Reszta to zapchajdziury lub półśrodki. Niestety.
John Travolta pisze:City wydawać zaczęło dopiero w ostatnim okienku transferowym, zrobilo olbrzymi postęp, zobaczymy jak im pojdzie w tym sezonie. Tottenham jest taka gorsza wersja Liverpoolu. Wydają równie dużo, grają jeszcze słabiej. A ja dalej nie wiem co chciałeś osiągnąc wspominając dwie drużyny które wydają dużo pieniędzy i nie osiągaja sukcesów?
A Liverpool kiedy zaczął wydawać większe pieniądze? Też od poprzedniego sezonu. Uważasz, że wcześniejsze 6 milionowe wydatki to były duże pieniądze?

A chciałem pokazać, że nawet średnie kluby ze środka tabeli wydają mniej więcej podobne pieniądze co walczący o najwyższe cele Liverpool. :?
John Travolta pisze:I nie wiem do czego te wirujące oczy na koniec posta. Cos konstruktywnego byś napisał dla odmiany.
Na stronie Liverpoolu było wyraźnie pokazane, że autor 'artykułu', do którego link podałeś bardzo często się mylił. Ty zaś tego nie zauważyłeś. Stąd te oczy. I skoro lubisz prowokować to napiszę to co ty - coś konstruktywnego byś napisał dla odmiany.

Wróć do „Anglia”