Oprócz Torresa, Aggera, Crouch, Aurelio, Skrtela, Mascherano, Babela, Reiny, Sissoko i Lucasa oraz kliku bardzo wartościowych młodzików. Chyba nikogo nie pominąłem. Reszta to zapchajdziury lub półśrodki. Niestety.fieldy pisze:Wystarczyło za Ramseya dorzucić 2 mln, to nie jest szastanie kasą. Widać nie był potrzebny. Jakby Benitez miał jakieś konkretne nazwiska na myśli, to by sprowadził. A tak sprowadza średniaków [oprócz Torresa], a kasa i tak wypływa.
A Liverpool kiedy zaczął wydawać większe pieniądze? Też od poprzedniego sezonu. Uważasz, że wcześniejsze 6 milionowe wydatki to były duże pieniądze?John Travolta pisze:City wydawać zaczęło dopiero w ostatnim okienku transferowym, zrobilo olbrzymi postęp, zobaczymy jak im pojdzie w tym sezonie. Tottenham jest taka gorsza wersja Liverpoolu. Wydają równie dużo, grają jeszcze słabiej. A ja dalej nie wiem co chciałeś osiągnąc wspominając dwie drużyny które wydają dużo pieniędzy i nie osiągaja sukcesów?
A chciałem pokazać, że nawet średnie kluby ze środka tabeli wydają mniej więcej podobne pieniądze co walczący o najwyższe cele Liverpool.
Na stronie Liverpoolu było wyraźnie pokazane, że autor 'artykułu', do którego link podałeś bardzo często się mylił. Ty zaś tego nie zauważyłeś. Stąd te oczy. I skoro lubisz prowokować to napiszę to co ty - coś konstruktywnego byś napisał dla odmiany.John Travolta pisze:I nie wiem do czego te wirujące oczy na koniec posta. Cos konstruktywnego byś napisał dla odmiany.