Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 05 lip 2008, 2:18

Wczoraj swoje 80. urodziny obchodziła legenda Juve, Gianpiero Boniperti. Spóźnione wszystkiego najlepszego, Panie Prezydencie :]

Wczoraj również zostały zaprezentowane stroje Juve na najbliższy sezon. Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobają. Żółte elementy na domowych koszulkach wyglądają dużo fajniej niż czerwone, które troche gryzły się z logiem sponsora ;) Wracamy więc do żółtego i fajnie. Jestem troche zaskoczony kolorystyką stroju wyjazdowego :shock: Nie przypominam sobie, żebyśmy w przeszłości grali w złotych szatach :P Ogólnie pomysł bardzo fajny, wykonanie również. Oba zestawy mi się podobają.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jeśli chodzi o transfery, to od kilku dni bez rewelacji. Poza oddawaniem naszych złotych dzieci :P Na szczęście Lanzafame na współwłasność, postraszyli nas tymi newsami o transferze definitywnym... Jeśli wierzyć pismakom, zwiększyliśmy ofertę za Xabiego Alonso, kolejna telenowela ala Amauri, mogłaby się już skończyć. Ostatnio pojawiła się (oczywiście w prasie) też opcja wypożyczenia Ivanovica... jestem za, chociaż kto wie jak prezentowałaby się jego forma po sezonie spędzonym w rezerwach Chelsea. Poleciałeś na kase, to teraz masz :P Cały czas marzę, że sprowadzimy jeszcze jednego klasowego obrońcę... <buja w obłokach>

Wróć do „Włochy”