Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8773
Kontakt:

Post autor: cloner » 05 lip 2008, 11:26

Jak Polonia przegrywa mecz, to zapewne jesteś pierwszy w kolejce by stwierdzić, że to wina wszystkich, tylko nie Polonii, a tak w ogóle to sędzia kalosz, leśne dziadki do lasu i Balcerowicz musi odejść.
Jesli przegrywa mecz po bledzie sedziego, jak w meczu z Koroną, to wine zrzucam na sedziego. Jesli przegrywa bo była slabsza, to przyjmuje to, bo jestem kibic, jestem na dobre i na złe, nie tak jak Ty. A co do Balcerowicza, to jestem jego zwolennikiem :lol:
Ale Polonia nie spełniła bardzo ważnego kryterium - finansowego
Widze, ze czytanie ze zrozumieniem dość mocno u Ciebie kuleje. Ile razy mam wklejac informacje, ze powodem nie zlozenia bilansu finansowego byla opieszalosc panstwowej instytucji, jaka jest ZUS. Może kiedys to zrozumiesz.
Prosty przykład - na konferencję naukową nie wpuszczą Cię, jeśli przyjdziesz w dresie, choćbyś nie wiem jak wiele wiedział i jak bardzo ciekawie byś przemawiał.
Moze w dresie i nie, ale w garniaku z second-handu już tak.

Coś mi sie wydaje, ze wielu bardzo boli, ze Polonia bez pieniedzy, potrafiła wygrac samą ambicją, wolą walki, BYTOMSKIM CHARAKTEREM, z zespołami bogatszymi. Ale to Wasz problem.

Wróć do „Wracając Do Meritum”