Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2295
Kibicuję: AC Milan

Post autor: Enjo » 05 lip 2008, 14:41

Killerbean pisze:a lech gdzie
Ahh...to był tylko przykład, nie myślałem tutaj o drużynach tylko wymieniłem te, które przyszły mi szybko do głowy( oczywiście te, które mają dużo kasy bo to dla Wilmore jest naj).

Wilmore pisze:Wcale się Polonia nie zaprezentowała sportowo tak wspaniale, nie zajęła tak wysokich pozycji w lidze, by teraz odwoływać się do tego, że grała świetnie - w moich oczach zajęła swoje miejsce dlatego, że byli słabsi, a nie dlatego, że była dobra.
No ja myślę podobnie.Jak mogliśmy wygrać mecz z BOT-em czy KGHM ? Wilmore przepraszamy.
Skonsultuj się ze swoimi prawnikami i zaskarż w sądzie Polonię za to że wygraliśmy z drużyną, która ma więcej kasy.
Byliśmy gorsi od Sosnowca, Widzewa, Jagi, byliśmy najgorsi.
Wilmore pisze:Jednak skoro nadal w Bytomiu jest piłkarska Afryka
Za to u Ciebie jest Europa bo handlują meczami na potęgę.
Dlaczego nie chcesz się przyznać komu kibicujesz ? W rubryce "skąd" masz napisane coś głupiego bo jeżeli wiesz to wartości logicznej pytania nie ocenisz.Przyznaj się że jesteś z Lubina, Kielc czy Białegostoku i, że jesteś rozgoryczony działaniami działaczy.
Wilmore pisze:Krótko, bo jak zwykle - czego się po Martwicy Mózgu
Udowadniasz swoją płytką inteligencję.Nie potrafisz faktycznymi argumentami udowodnić swojej racji tylko rzucając obelgami.
Tylko pogratulować.

Wróć do „Wracając Do Meritum”