AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 05 lip 2008, 23:53

Chlopaczek pisze: Saga o Ade i Ronaldinho jakis czas temu mnie znuzyla i z tego powodu przestalem ja sledzic. Mimo wszystko po Euro spodziewalem sie przyspieszenia Milanu na rynku transferowym.Nic takiego nie nastapila - co gorsza nie pojawily sie zadne nowe plotki ktorymi mozna by sie ekscytowac.
Przecież ma do nas przyjść Thiago Neves!!!!! :lol:
Ja się niczego nowego nie spodziewałem - za to oczekuję za tydzień triumfalnego wystąpienia Gallianiego po powrocie z Barcelony, który wszem i wobec obwieści, że zakupiliśmy Ronaldinho za miliard tryliardów dolarów i już nie jesteśmy na szczycie piłkarskiego świata, tylko lewitujemy wysoko nad nim i mercato zakończone. :roll:
Na Eto'o mimo braku reakcji Interu nie mamy szans, bo przyjdzie do nas Ronaldinho!!!!!11 O Adebayora też już chyba się nie staramy, bo w końcu Ronaldinho!!!!!!
Przykro czytać kolejne wywiady z członkami zarządu z Gallianim na czele.

A dziś Łysy zaimponował kolejnym zagraniem - odrzuciliśmy transfer Shevy do nas za 6.5 miliona funtów, bo to za drogo, zaś chcemy wypożyczyć Ronaldinho. Bo za drogo.
Czy ja śnię? O ile pierwsze zagranie to najczystsza w świecie kpina, o tyle drugie ma w sobie coś z geniuszu - R10 wydaje mi się być wypalony i nie wierzę zbytnio w jego odbudowę u nas - odpowiednio skonstruowana umowa wypożyczenia może być bardzo ciekawym rozwiązaniem.

Wróć do „Włochy”