No właśnie padło.Przeszkadza Ci Polonia, a ŁKS nie, który ma pięć baniek długu i oni mogą grać w Ekstraklasie.Wilmore pisze:współczuję, że padło akurat na Polonię
Odpowiedz : Chcesz żeby w ekstraklasie grały drużyny które mają budżety powyżej 30 milionów złotych ,a tak się po prostu nie da.My, Odra, Znicz, czy inne drużyny nie zamożne mają Cię przepraszać za to, że sportowo wywalczył awans,a nie mają zbyt dużo pieniędzy ?Wilmore pisze:Nadal mi nie napisałeś, czemu nie toleruję urozmaicenia
Odbijam piłeczkę. Jeżeli do Krakowa przyjedzie Znicz to nie pozwolisz im wyjść na boisko bo mają gorsze stroje ?Wilmore pisze:Jeśli na bankiecie pojawi się żebrak, to zarzucisz ochroniarzom, że go wyrzucają na bruk? Bo też nie tolerują urozmaicenia?
No ale nie była i się z tym trzeba pogodzić,inne drużyny zdobyły mniej punktów niż Polonia.Wilmore pisze:to Polonia byłaby czerwoną latarnią
Niestety nie rozumiem o co Ci chodzi.To napisz za co mam brać Twoje wypowiedzi ? Zdecyduj sie co chcesz napisać.Wilmore pisze:eśli Ty bierzesz moje odpowiedzi za wszystko to, czym one nie są i dostosowujesz rzeczywistość do tego, co Ci pasuje.
Ja się dogadam z fanatykami, a Ty z 40 milionami Cupiała.Wilmore pisze:ten sposób dogadasz się tylko z innymi fanatykami, którzy rzeczywistość widzą w niebiesko-czerwonych barwach.
Brawo młodzieżowy chłopaku.Udowadniasz swój wysoki poziom.Wilmore pisze:Żal.