Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2056
Kibicuję: AC Milan

Post autor: Enjo » 06 lip 2008, 17:24

Wilmore pisze:wymogi licencyjne zaczynają być poważnie traktowane.
No na prawdę poważnie.Zdegradowanie Polonii jest tego doskonałym przykładem.Nie wiem gdzie Ty widzisz sprawiedliwe przyznawanie licencji.Załóżmy, że jej nie spełniamy.Ok lecimy z ligi.Odpowiedz teraz na pytanie czy Łódzki Klub Sportowy spełnia wymogi licencyjne ?Powiedz gdzie tutaj jest wreszcie przestrzeganie jakichkolwiek wymogów licencyjnych ? Nie wiem skąd Twoja radość,ale jak twierdzisz, że wreszcie zaczynają poważnie traktować przyznawanie licencji to jesteś w błędzie.Nie pisz mi tutaj wymijających odpowiedzi tylko opisz co czujesz w sprawie ŁKS-u.
Wilmore pisze:Starasz mi się wmówić wielką miłość do pieniędzy i wielkich klubów
Opisuję tą kwestię po raz ostatni.Wilmore niestety tak podchodzisz do sprawy.Wszystko kręci się wokół pieniądza Twoim zdaniem, i uważasz, że ten kto wywalczył przede wszystkim uczciwy i sportowy awans nie powinien grać w Ekstraklasie.Wolisz umoczoną Koronę,czy KGHM bo mają pieniądze i ładny stadion.Nie liczy się dla Ciebie, że brali udział w aferze korupcyjnej.

Wilmore pisze:dyskusja z kimś, kto nie rozumie, co się do niego pisze naprawdę nie jest frajdą.
Dyskusja z człowiekiem, któremu oczy przyćmił blask pieniędzy Cupiała i człowiekiem, który uważa, że wreszcie sprawiedliwie przyznano licencję nie jest frajdą.
Bienias pisze:Ja bym chcial. Ale jak juz takie Odry, Znicze graja to niech spelniaja warunki licencyjne tak jak sportowe. Czy to zle?
Ja bym też chciał, żeby było więcej pieniędzy, ale jak bym znał taki sposób na pozyskanie Telefoniki za sponsora to bym w wieku 17 lat był prezesem Polonii.
Bienias pisze:W sprawie licencji...trzeba wreszcie uporzadkowac ten balagan i zaczac wydawac licencje tylko tym ktorzy spelniaja wymogi licencyjne. Chyba te licencje sa dla dobra naszej pilki ba nawet naszych synow.
Trzeba wydawać tym, którzy zasługują.Bienias czy uważasz, że w tym roku proces przyznawania licencji był całkowicie sprawiedliwy dla wszystkich ? Proszę o odpowiedź.

Wróć do „Wracając Do Meritum”