FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 07 lip 2008, 1:39

Spokój, luz i relaks Bienias :] Nie mam zamiaru rozpoczynać tutaj wielkiej dysputy, ale małą pogawędkę można sobie przecież urządzić :P

Kwestie w których do porozumienia na pewno nie dojdziemy porzucam. Szkoda mojego i Twojego czasu.

Laporta jest również moim faworytem, ale nie jestem kibicem Laporty, Eto'o, Deco czy Guardioli tylko Barcelony i dobro klubu determinuje moje wypowiedzi a przynajmniej staram się, aby tak było bo zapewne nie zawsze udaje mi się odciąć od sympatii czy antypatii, ale mniejsza o to. Tak czy inaczej mam świadomość błędów jakie popełniono i uwierz mi, że jestem cholernie wściekły na Laportę za to, że nie udało mu się wykorzystać potencjału jednej z najlepszych ekip w historii naszego klubu. Zdobyliśmy dużo, ale powinniśmy zdobyć więcej. Teraz budujemy nową ekipę a więc można śmiało powiedzieć, że zmarnowano olbrzymi potencjał, ale na to już nikt nic nie poradzi. Ani Laporta, ani Rosell ani nikt inny :] Musimy iść naprzód a obecnie stanęliśmy na skrzyżowaniu mając do wyboru dwie drogi. Laporta z bagażem swoich doświadczeń (wśród nich sukcesy i porażki) oraz Rosell, który nie gwarantuje nam niczego. Przypadły Ci do gustu postulaty opozycji? Jeśli tak to jakie?

Zmiany są dobre pod warunkiem, że są to zmiany na lepsze. Zmiany dla samych zmian? To nie dla mnie. FC Barcelona to nie zabawka.

Jeśli chodzi o zakład to mówię poważnie tak więc pewnie uda się dojść do porozumienia. Mój numer GG znasz. Co prawda rzadko bywam na GG, ale możesz próbować a jak nie to zaproponuj warunki na priv :]

Wróć do „Hiszpania”