to prawda jest nim zainteresowanie czy tylko tak napisales??Przecież ma do nas przyjść Thiago Neves!!!!! Laughing
ponoc zarzad przygotowal ostateczna oferte za Ade 30 mln euro..Wenger sie umowil na spotkanie z lysym..jezeli Ade przyjdzie to tylko dlatego ze bardzo bedzie chcial odejsc z Arsenalu innej opcji nie widzeNa Eto'o mimo braku reakcji Interu nie mamy szans, bo przyjdzie do nas Ronaldinho!!!!!11 O Adebayora też już chyba się nie staramy, bo w końcu Ronaldinho!!!!!!
Szewa odszedl od nas za 56 mln euro chyba przynajmniej tak ktos tu na forum pisal wiec dlaczego Galliani mysli ze kupimy wielkiego napastnika za 20??lysy najpierw mowi a pozniej pomysli(choc nie wiem czym)...ja niechce jego powrotu..dwa razy sie do tej samej rzeki nie wchodzi...jest 4 lata starszy od Dinho i obaj sa w podobnej sytuacji i uwazam ze Dinho ma o wieksze szanse na powrot na szczytA dziś Łysy zaimponował kolejnym zagraniem - odrzuciliśmy transfer Shevy do nas za 6.5 miliona funtów, bo to za drogo, zaś chcemy wypożyczyć Ronaldinho. Bo za drogo.
to co Galliani wypowiada z wywiadach jest kpina i przynosi hanbe Milanowi....na nikogo nie mamy pieniedzy Dinho za free bo za duzo chce zarabiac...jeszcze chwila i nikt z nami nie bedzie chcial negocjowac bo po co tracic czasPrzykro czytać kolejne wywiady z członkami zarządu z Gallianim na czele.
powiem szczerze ze od razu wiedzialem ze nie przyniesie ona takiego skutku ze Sylvio sprzeda klub.liczylem na co inne..ze wkoncu przejrza na oczy ze cos jest nie tak..ze ludzie nie zyja przeszloscia tylko przyszloscia.mialem nadzieje ze wkoncu Galloiani skonczy kompromitowacZniesmaczyla mnie musze powiedziec ostatnia akcja rozpieszczonych dzieciakow ukrywajacych sie pod sztandarem kibicow Milanu chcacych aby nasz ojciec chrzestny sprzedal klub.
swoimi wywiadami klub a Sylvio poczyni wzmocnienia..najpierw pilkarze prosili o wzmocnienia pozniej kibice i dalej nie przynosi to efektu..mysle ze glownym powodem powstania tej petcyji bylo to zeby wreszcie zarzad przejrzal na oczy ale i ona nie przyniosla efektu zadnego