Mentor pisze: Chelsea nigdy wielkim klubem nie była. I na dzień dzisiejszy wciąż nie jest. Zobaczymy jak oceni Was historia za kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt lat. Na miano wielkiego klubu trzeba sobie zapracować.
A to,ze nazywasz ich wielkim klubem to już w ogóle śmiech na sali.
gdzie to napisalem chlopcy , ze jest wielkim klubem? nigdzie nie potrafie tam wyczytac tego.
w kontekscie rozwijania Akademii Pilkarskiej i posiadania wychowankow w skladzie.pablisso pisze:staje sie wielkim klubem
pablisso pisze:Historia Mancheteru i Liverpoolu jest niepodwazalna- nalezy im sie szacunek za historie, ale Chelsea tez cos napisala w swojej ksiazce i nie jest tak ze nic nie znaczyla- byly wzloty i upadki- niestety tych drugich wiecej.
czy o tym fragmencie mowicie?
Nigdy nie powiedzialem ze Chelsea jest wielkim klubem. Prawda jest ze byli sredniakami z aspiracjami, ale czasem mieli zwyzki formy i wygrali jakies trofeum. Prawda jest tez ze zaczeli dopiero byc w 100% faworytami i byc w czolowce od przyjscia Romana- nie negowalem tego, wiec czemu od razu naskakujecie?
gdzie to chce poweidziec?fieldy pisze:I ty chcesz powiedzieć, ze Chelsea to był jakiś wielki klub ?
Chce powiedziec to, ze HISTORIE Chelsea swoja tez ma. Bo pisaliscie ze to jest klub bez historii. Maja kilkanascie trofeow, co przy trofeach ManU i LFC wyglada kiepsko. Ale nigdzie nie pisze ze jest WIELKIM klubem. Nawet P. Kenyon o tym w jednym wywiadzie mowil. Ze Chelsea nie jest wielkim klubem, ze dopiero za kilkanascie lat bedzie mozna tak powiedziec o jej dokonaniach terazniejszych- ze byly wielkie- oczywiscie za wielkie pieniadze. wiec wracamy do punktu wyjscia- Chelsea bez pieniedzy bylaby w srodku ligi. jak dla mnie prawda. co dalej mi zarzucacie?
rkoeman pisze:oraz uparte przekonanie niektorych ze inni zazdroszcza chelsea i stad takie zle slowa
bylo to pisane z sugestia, ze mam takie podejscie?