jezeli beda wybory na najwiekszego pajaca forum to wygrasz w cuglach. pomyliles dzieciaku niebo z gwiazdami odbitymi od powierzchni jeziora
mysle ze na szczescie nikt nie odpowie na ten stek bzdur ktory wyszedl spod twoich zapoconych paluszkow przypominajacych male serdelki. wiem ze teraz jest ogolnopolska akcja pt - 'internet w kazdej remizie' i zbiera ona swoje poklosie
ale naprawde mi zaiponowales. nie sadzilem ze ktos moze byc tak glupi, tak dziecinny, tak sfutrowany, tak...
podnieciles sie piszac te bzdury?
nie masz zielonego pojecia o klubie o ktorym piszesz, o zasadach w nim panujacych, o socios i ich ilosci, o tradycji tego klubu, etc, etc
komu kibicujesz misiu? a juz widze. milanowi. to wiele tlumaczy. jest w polsce grupa kibicow tego klubu ktorzy przynosza mu wstyd tylko tym ze istnieja i nauczyli sie pisac - lepiej lub gorzej ale jednak tworza jakies znaki laczace sie w slowa. totalna bufonada, wybujale ego i brak szacunku dla innych. mysle ze niektorym kibicom milanu jest wstyd za ciebie
przeczytalem te twoje 10 postow ktore udalo ci sie stworzyc i zalosc mnie ogarnela. w kazdym frustracja, ataki na innych, wycieczki osobiste i brak argumentow
idz juz lepiej spac dzieciaku. droga do domu daleka, mozesz wpasc po drodze do glinianki i pozniej pol powiatu bedzie cie szukac