AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 09 lip 2008, 0:12

Arsenal dogadany z Milanem, daje piłkarzowi wolną rękę w przejściu do Milanu. - mówi Galliani.
Dwie godziny później...
Nie spełniamy żądań Arsenalu, żądają za dużo. - Galliani.

I jak go tu nie lubić?
Bronzetti w Barcelonie po Ronaldinho.
Opcje w tej chwili są... Cztery:
Ronaldinho i Sheva.
Ronaldinho.
Adebayor i Sheva.
Adebayor.
Mówię to na podstawie dzisiejszych słów Gallianiego, który twierdzi, że Ukrainiec nie wyklucza transferu drugiego napastnika. Ale mam świadomość, że jutro już dowiem się, że nawet Andriy - dostał wolną rękę od Scolariego w wyborze klubu - jest dla nas za drogi - mam dziwną pewność, że to znów będą słowa Łysego.
Bardzo żałuję, że Storari dostał wolną rękę w wyborze nowego klubu - być może najlepszy bramkarz w naszej kadrze ma odejść, bo jest Dida. Szkoda, wielka szkoda.
Wrócił temat Veloso, Felipao ostatecznie zamknął temat Drogby hasłem: "Jestem go pewny na 200%".

Na dniach powinno się sporo wyjaśnić - w kwestii Togijczyka, Ukraińca i Brazylijczyka. Wydaje mi się, że szybkie zamknięcie transferów Shevy i R10 (które są dość prawdopodobne) doprowadzi do tego, że cena za Ade stanie się nieistotna, bo z niego zrezygnujemy. Szkoda tylko, że to nie tylko mało realny, ale i bardzo, bardzo ryzykowny scenariusz.

Wróć do „Włochy”